• Daniel

Daniel

  • 35.00 lei


  

Descriere produs

Traim in aceste zile o senzatie crescinda de neputinta in fata istoriei care se scrie cu vietile noastre. Vedem destramandu-se, razboaie civile, regrupari politice, formari de uniuni economice si monetare. Ce sansa are individul, omul de rand, sa influenteze in vreun fel mersul evenimentelor? Nici macar votul sau, intr-o tara democratica, nu mai pare sa insemne asa de mult ca altadata. Nu este omul victima celor puternici, care doar se folosesc de el si iau decizii mult peste capul lui? 

Cartea lui Daniel vine sa ne asigure ca "Cel Prea Inalt stapaneste peste imparatia oamenilor, ca o da cui Ii place, si inalta pe cel mai jos dintre oameni!". Ea ne arata cum niste indivizi adusi ca robi in Babilon pot - fara sa recurga la jocuri politice, la grupuri de lobby sau la aritmetica voturilor - influenta istoria si reusesc sa proclame stapanirea Dumnezeului lor intr-o lume ce se complace intr-o autoproslavire idolatra. Mai mult, prin profetiile din partea a doua, Daniel ne avertizeaza ca, desi istoria va cunoaste un curs descendent, chemarea oamenilor lui Dumnezeu ramane aceeasi - de a-L face cunoscut pe Domnul lor prin ascultare, credinciosie si renuntarea la orice compromis. 

In fata marturiei lui Daniel, cine ar mai indrazni sa spuna ca tu, cel care ai ales sa te alipesti de Domnul, ca Daniel, oricine ai fi, esti prea neinsemnat pentru a influenta spre viata realitatea in care traiesti?

Ce spun clientii despre Daniel

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare