• Cuvânt pentru cei înțelepți

Cuvânt pentru cei înțelepți

  • 33.00 lei


  

Descriere produs

Aceasta carte vine in ajutorul pastorilor si al consilierilor – cei care lucreaza cu oameni deznadajduiti, dezamagiti, inselati, furiosi – invatandu-i cum sa-i ajute pe toti acestia sa-si priveasca situatia din perspectiva Scripturii si sa inteleaga mai bine adevarata cauza a durerii si a dezamagirii din viata lor. Fericirea sau necazul unei persoane nu se bazeaza pe circumstante. Ce se afla in inima ei – aceea conteaza. Cata vreme inima este plina de pacat, oamenii nu vor gasi rezolvare pentru problema cu care au venit la consiliere. Astfel, sunt chemati in primul rand sa caute iertarea lui Dumnezeu si sa se intoarca din pacat. Dupa aceea, vor intelege mai bine cum sa se relationeze la situatiile in care se afla si la oamenii din jurul lor.

Cartea Cuvant pentru cei intelepti prezinta o serie de exemple din viata de zi cu zi, prezentate in contextul extins al lucrarii consilierului crestin, precum si elementele de baza ce tin de pregatirea acestuia – trasaturi, atitudini, metode si standarde profesionale.

Dr. Henry Brandt este unul dintre cei mai apreciati consilieri crestini ai zilelor noastre. In cei peste patruzeci de ani de lucrare a calatorit in intreaga lume, adresandu-se unor audiente largi, si a scris multe carti de renume in domeniul consilierii. Kerry L. Skinner este directorul adjunct al Departamentului de rugaciune si trezire spirituala din Bordul nord-american al Conventiei Baptiste de Sud. Impreuna cu Henry Brandt a scris cartea si ghidul de studiu Esenta problemei.

Ce spun clientii despre Cuvânt pentru cei înțelepți

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare