• Cum să ne creștem fetele. Să ne ajutăm fiicele să devină femei întelepțe, afectuoase și puternice

Cum să ne creștem fetele. Să ne ajutăm fiicele să devină femei întelepțe, afectuoase și puternice

  • 32.00 lei


  

Descriere produs

Un ghid practic scris cu pasiune si un semnal de alarma tras de Steve Biddulph, autorul bestsellerului international Cum sa ne crestem baietii.
Traim intr-o lume in care presiunile sociale asupra fetelor si femeilor tinere sunt enorme, dupa cum enorme sunt si presiunile economice care ii tin adesea pe parinti departe de copii. Cartea lui Steve Biddulph descopera nebanuite resurse de forta si energie in viata de familie si ii invata pe parinti cum sa creasca fete increzatoare in fortele lor, bine adaptate si fericite. Scriind cu caldura si umor, nu doar din perspectiva psihologului, ci si a tatalui, autorul le dezvaluie atat cuplurilor de parinti, cat si mamelor si tatilor singuri cum sa navigheze cu abilitate printre obstacolele ivite in calea fiicelor lor, indrumandu-le cu dragoste si ajutandu-le sa devina puternice si independente.
Din cuprins:
• Cele cinci etape ale copilariei si adolescentei fetelor
• Trecerea lina spre adolescenta
• Imaginea despre sine, alimentatia si tulburarile de nutritie
• Prieteniile si increderea in sine
• Pericolele retelelor de socializare
STEVE si SHAARON BIDDULPH sunt cei mai cunoscuti terapeuti de familie din Australia. Sunt renumiti pentru combinatia de onestitate, umor si simt practic cu care abordeaza, in carti si in conferinte tinute peste tot in lume, problema educatiei copiilor sau a comunicarii in cadrul cuplului si familiei. Impreuna cu sotia sa Shaaron sau singur, Steve Biddulph a publicat, pe langa Iubirea se construieste in doi, The Secret of Happy Children, More Secrets of Happy Children, Manhood, Raising Boys si multe alte titluri. Pana in prezent, cartile cuplului de terapeuti australieni au fost traduse in 27 de limbi si vandute in peste patru milioane de exemplare, iar audienta conferintelor internationale ale lui Steve s-a ridicat la 100 000 de persoane. Familia Biddulph locuieste in New South Wales, Coasta de Nord, intr-una dintre faimoasele paduri ale regiunii.

Ce spun clientii despre Cum să ne creștem fetele. Să ne ajutăm fiicele să devină femei întelepțe, afectuoase și puternice

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare