Connected

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 41,00 lei

Adaugă la favorite
Descriere

Stiai ca starile de spirit ale persoanelor din jur sunt contagioase? Ca viitorul tau partener de viata s-ar putea afla printre cunostintele unor colegi? Sau ca poti slabi motivat de prieteni virtuali?

Explicatia: retelele sociale din care facem parte ne determina aproape fiecare aspect al vietii — emotiile, partenerii, bolile, veniturile, optiunile electorale si multe altele. Paradoxal, aparentul haos din societate este guvernat de Regula celor trei trepte de influenta:

  • Influentam si suntem influentati de oameni care se afla la trei trepte distanta de noi, iar pe unii dintre acestia nici macar nu-i cunoastem.
  • Demitizand ideea ca individul primeaza, autorii ne ofera o paradigma revolutionara: asa cum bancurile de pesti isi schimba directia la unison, la fel si noi ne lasam condusi inconstient de oamenii care ne inconjoara.
  • Totul depinde de ceea ce fac, simt si gandesc altii.

Fraudele politice, tulburarile alimentare, abuzul de substante, sinuciderile in masa si participarea la vot, ino¬vatiile si actele „intamplatoare“ de bunatate — toate sunt determinate de retele sociale extinse.

Cea mai buna carte a anului in topul Best Innovation and Design Books (BusinessWeek). Tradusa in aproape 20 de limbi. Castigatoarea premiului Books for a Better Life. Prezentare speciala in New York Times Magazine.

Mai mult
Produse asemănătoare