• Confuzie de identitate

Confuzie de identitate

  • Produs #0003697
  • Autor: Don & Susie Van Ryn si Newell, Coleen & Whitney Cerak - vezi toate publicatiile
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Numar pagini: 294
  • 30.00 lei


  

Descriere produs

“Cinci vieţi s-au pierdut într-un tragic accident în care a fost implicat un microbuz al Universităţii Taylor, iar o tânără în comă, cu traumatisme severe, a fost dusă de urgenţă la spital. Au avut loc cinci înmormântări. Familii, membri ai personalului universităţii, studenţi şi comunităţi întregi au plâns pierderea lor, uniţi în rugăciune şi speranţă, în timp ce o tânără fată, Laura Van Ryn, se lupta pentru supravieţuire pe un pat de spital. Canalele naţionale de ştiri au Canalele naţionale de ştiri au mediatizat povestea, iar oameni de pretutindeni le-au împărtăşit durerea şi speranţa.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Cerak. Crezând că îşi îngropaseră fiica, ei s-au prins cu credinţă de Dumnezeu şi I s-au închinat printre lacrimi, învăţând să privească viitorul cu speranţă, aşteptând întâlnirea din veşnicie cu fiica lor preaiubită, Whitney. Au petrecut aceste săptămâni de jale şi durere înconjuraţi de cei iubiţi, începând un lent proces de vindecare.

Tot cinci săptămâni au trecut si pentru familia Van Ryn. Stând în permanenţă lângă patul fiicei lor dragi, Laura, au aşteptat, s-au rugat şi au sperat. Printre tuburi şi operaţii, semne vitale şi semne de vindecare, s-au bucurat de fiecare mic pas înainte spre recuperare. Prietenii lor, biserica, membrii familiei şi un flux continuu de studenţi s-au bucurat împreună cu ei la fiecare semn care vestea vindecarea Laurei.

Apoi a urmat şocul!!!!!!!!!!! „Laura, scrie-ţi te rog numele pe hârtia aceasta”, a spus medicul.

„W-H-I-T-N-E-Y.”

Ce spun clientii despre Confuzie de identitate

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare