• Chemarea lui Isus

Chemarea lui Isus

  • 35.00 lei


  

Descriere produs

 

După mai mulţi ani în care şi-a făcut propriile însemnări în jurnalul ei de rugăciune, misionara Sarah Young a luat hotărârea să acorde mai multă atenţie glasului Mântuitorului şi a început „să asculte” ceea ce îi spunea El. Cu stiloul în mână, a pornit astfel într-o călătorie care a schimbat-o pentru totdeauna – pe ea şi pe mulţi alţii din întreaga lume.

În aceste pagini impresionante se regăsesc cuvinte şi versete din Scriptură pe care Isus le-a pus cu drag în inima ei, cuvinte de reîncredinţare, mângâiere şi speranţă. Acestea au făcut-o să fie mereu conştientă de prezenţa Lui şi i-au îngăduit să se bucure de Pacea Sa.

Isus te cheamă şi pe tine în acelaşi fel. Poate că, asemenea autoarei, şi tu ai nevoie să simţi mai intens că El este alături de tine. Sau poate că te-ai îndepărtat de El mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată. În această carte vei găsi devoţiunile zilnice din jurnalele lui Young, devoţiuni care te pot aduce mai aproape de Cristos şi pot schimba timpul petrecut cu El din monolog în dialog.

Fiecare zi este scrisă ca şi cum ţi-ar vorbi Însuşi Isus. Pentru că El îţi vorbeşte. Tu Îi auzi chemarea?

"

Ce spun clientii despre Chemarea lui Isus

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare