Cartea bărbatului matur. Devenind un bărbat de impact (Cu ghid de studiu)

  • 32.00 lei


  

Descriere produs

Azi, mai mult ca oricand, avem nevoie de barbati - barbati puternici, cu un caracter biblic, statornici! Un barbat matur este din ce in ce mai greu de gasit. Traim intr-o societate de baieti: baieti intre 20 si 60 de ani. Majoritatea indivizilor de sex masculin par a avea drept scop mentinerea mentalitatii de junior pe parcursul intregii vieti si ca tel suprem in viata - pensionarea, desigur, cu aceeasi mentalitate de baiat. Statisticile demonstreaza ca o mare parte dintre persoanele de sex masculin nu ajung niciodata la maturitate. Desigur, se cunosc si exceptii - barbati care au devenit adevarati oameni ai lui Dumnezeu, care au avut un impact puternic asupra lumii in care au trait. Ce-i face deosebiti? Au vreun secret? Exista vreun ingredient special care transforma pe unii baieti in barbati? Exista cel putin trei etape majore in dezvoltarea unui individ de sex masculin: (1) baiat, (2) barbat si (3) patriarh. Aceasta presupune doua tranzitii majore necesare pentru a ajunge la deplinatatea caracterului pe care i l-a dat Dumnezeu. (1) Baiat fiind, el trebuie sa se hotarasca sa devina barbat, si (2) ca barbat, sa ia decizia de a deveni patriarh.

Hristos si apostolii au pus accentul pe doua aspecte, fara ca vreunul dintre ele sa fie mai important decat celalalt:
1. Evanghelia,cautarea si cresterea oamenilor pentru Hristos - facerea de ucenici dintre cei pierduti (Matei 28:18-20; Luca 15:1-7)
2. Urmarirea binelui, inmultirea si declararea neprihanirii lui Dumnezeu prin fapte neprihanite si practicarea sfinteniei (Matei 5:7; 1 Corinteni 6:9-10). Isus a spus:"Daca Ma iubiti, veti pazi poruncile mele" (Ioan 14:15)

„David DeWitt scrie fara niciun menajament, spunand multe lucruri necesare, in special unei generatii crescute in multumire de sine si abundenta. Citind cartea aceasta, in mintea mi-a revenit puternic exemplul tatalui meu care a trait potrivit principiilor de viata ale unui patriarh. Recomand cu toata caldura aceasta carte.” (Walter Henrichsen, scriitor, invatator, Leadership Foundation)

Ce spun clientii despre Cartea bărbatului matur. Devenind un bărbat de impact (Cu ghid de studiu)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare