• Cancerul: prevenire și tratament

Cancerul: prevenire și tratament

  • Produs #0009339
  • Autor: Dr. Agatha M. Thrash, Dr. Calvin L. Trasch - vezi toate publicatiile
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Numar pagini: 182
  • 21.00 lei


  

Descriere produs

Se mai intampla minuni in zilele noastre? Cu siguranta, daca vom coopera cu Dumnezeu si programul Lui de ­remedii naturale. Este posibil ca boala de cancer sa intre in remisie! Cand Arnold a auzit despre Institutul Uchee Pines, cancerul sau de prostata intrase deja in faza de metastaze osoase. Medicul oncolog ii daduse cumplita prognoza de sase luni pana la un an de viata. Arnold si sotia sa erau devastati. Apoi au primit vizita unui om care fusese la Uchee Pines cu cativa ani in urma, avand o prognoza asemanatoare. El primise tratament si isi schimbase stilul de viata. S-a intors acasa cu boala in remisie. "Du-te la Uchee Pines", l-a implorat el. "Nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat!"

Arnold s-a externat si a pornit impreuna cu sotia sa catre dealurile cu pini ale Alabamei, unde se afla Uchee Pines Lifestyle Center. Cu un PSA (analiza care arata antigenii produsi de cancerul de prostata) cu mult peste 200 (normalul fiind intre 0 si 3), Arnold nu avea timp de pierdut. La sosire, i s-a prescris un program cu accent pe trei lucruri - schimbarea totala a stilului de viata (detalii ce se gasesc in aceasta carte), tratamente de hidroterapie si incredere in puterea Divina. Zi dupa zi, Arnold si sotia sa, care i-a stat alaturi, au practicat principiile prezentate de personalul medical. Si s-au rugat. La sfarsitul perioadei de 17 zile, Arnold avea un PSA de 2,2. Se intampla intr-adevar minuni in zilele noastre! Dumnezeu binecuvanteaza remediile naturale cu rezultate supranaturale.

Plina de principii, experiente practice si fagaduinte din partea lui Dumnezeu, lucrarea "Cancerul: prevenire si tratament" este rezultatul a 30 de ani de cercetari si experienta a doctorilor Agatha si Calvin Thrash, in domeniul medicinei preventive.

Cuprins:

Introducere 1. Cauzele cancerului

2. Tratamentul general al cancerului

3. Nutrienti si mancaruri cu efect anticancer

4. Plante medicinale cu efect anticancer

5. Alternative la tratamentul uzual

6. Tipuri de cancer in functie de sex. Tratament

7. Alte tipuri de cancer

Ce spun clientii despre Cancerul: prevenire și tratament

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare