• Ca revărsatul zorilor. Trilogia "Emblema leulu", Vol. 3

Ca revărsatul zorilor. Trilogia "Emblema leulu", Vol. 3

  • 48.00 lei


  

Descriere produs

"Francine da glas dorintei puternice din sufletul fiecaruia dintre noi de a avea o relatie personala cu Dumnezeu mai profunda, care sa duca la transformarea vietii noastre. In urma lecturii cartilor ei, nu ramai neschimbat." (DEBBIE MACOMBER)

"'Privindu-i' pe Hadasa si Atretes cum incearca sa faca fata incercarilor primului secol, invatam sa facem acelasi lucru in situatii similare cu care ne confruntam in secolul al douazeci si unulea. 'Costumele' pot sa fie altele, insa victoriosul nostru Domn nu se schimba."  (ANGELA HUNT, autoarea cartii Doesn’t She Look Natural?)

"Francine a redefinit fictiunea crestina -- ea scrie cu sinceritate, nesovaielnic, cu forta si potential de a schimba viata cititorului -- demonstrand de ce acest gen de literatura ramane cel mai eficient mod de a comunica adevarul lui Dumnezeu. Orice romancier crestin din zilele noastre ii datoreaza enorm lui Francine pentru a fi luminat cararea in acest domeniu." (LIZ CURTIS HIGGS, renumita autoare a seriei Lowlands of Scotland)

"Francine scrie din inima, si de aceea ajunge la inimile cititorilor sai. Cartile sale sunt lectura fundamentala pentru toti cei pasionati de fictiunea crestina..." (BODIE THOENE, castigatoare a opt medalii de aur ECPA pentru fictiune crestina)


FRANCINE RIVERS, castigatoare a medaliei de aur ECPA, scrie de mai bine de douazeci de ani. Cartile ei au primit numeroase premii si au facut-o indragita de milioane de cititori. 

Ce spun clientii despre Ca revărsatul zorilor. Trilogia "Emblema leulu", Vol. 3

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare