Biblia Thompson disponibilă sub diferite forme

Ediția clasică a acestui model de Biblie este indisponibilă din anul 2014-2015, e la mare căutare și azi iar telefoanele și email-urile în care clienții întreabă de disponibilitatea ei sunt numeroase în fiecare lună pe acest subiect. Prin urmare am dori să vă prezentăm niște variante foarte bune asemănătoare cu Biblia Thompson pe care le găsiți la librăria Isaharus.

 1. Biblia de studiu pentru o viață deplină - o alternativă foarte buna și complexă pe care o găsiți sub diferite culori atât în variantă cu fermoar cât și fără fermoar, copertă moale sau tare. O recomandare foarte bună care poate înlocui Biblia Thompson și pe care o puteți comanda de aici:
  https://www.isaharus.ro/biblia-de-studiu-pentru-o-viata-deplina-coperta-piele-neagra-cu-fermoar

2. Biblia planului profetic cu concordanță și explicații - la aceste materiale au colaborat teologi de seama romani si straini. Explicații complexe și multe materiale ajutătoare asemenea celor din Biblia Thompson.

 • traducere: Dumitru Cornilescu
 • introduceri ale cartilor
 • scurte studii istorice, teologice, exegetice si etimologice
 • concordanta biblica
 • planul profetic
 • coperta eleganta de culoare neagra
 • marginii aurii
 • cuvintele Domnului Isus scrise in rosu
Acest model de Biblie îl găsiți aici la librăria Isaharus la cel mai bun preț din România: https://www.isaharus.ro/biblia-planului-profetic-cu-concordanta-si-explicatii-editia-a-2-a-2018

3. Biblia pentru femei - este un instrument unic pentru a le explica femeilor Cuvantul lui Dumnezeu printr-un studiu complet al Scripturii, pregatit de femei pentru femei, pe teme importante pentru ele. Acest volum le va oferi un studiu biblic plin de satisfactii tuturor celor care vor o abordare serioasa a Scripturii, precum si o introducere utila in studiul Cuvantului lui Dumnezeu pentru orice femeie care doreste sa se apropie cu respect de Biblie si sa-si deschida inima pentru invataturile ei. Materialul frumos alcatuit, contine peste 300 de articole care aplica realitatile biblice la viata cotidiana, citate motivationale ale unor femei cucernice din diferite epoci, tabele care rezuma concepte si informatii importante din Biblie si peste 100 de portrete biografice a unor femei din Biblie. O găsiți în diferite modele și dimensiuni la librăria Isaharus:
https://www.isaharus.ro/biblia-sbir-064-pentru-femei-model-floral-verde


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca și text!