• Biblia SBIR 084 pentru femei model floral alb - MARE

Biblia SBIR 084 pentru femei model floral alb - MARE

  • Produs #00011999
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Dimensiune: 242x162
  • Numar pagini: 1974
  • 180.00 lei


  

Descriere produs

Biblia pentru femei este un instrument unic pentru a le explica femeilor Cuvantul lui Dumnezeu printr-un studiu complet al Scripturii, pregatit de femei pentru femei, pe teme importante pentru ele. Acest volum le va oferi un studiu biblic plin de satisfactii tuturor celor care vor o abordare serioasa a Scripturii, precum si o introducere utila in studiul Cuvantului lui Dumnezeu pentru orice femeie care doreste sa se apropie cu respect de Biblie si sa-si deschida inima pentru invataturile ei.

Materialul frumos alcatuit, contine peste 300 de articole care aplica realitatile biblice la viata cotidiana, citate motivationale ale unor femei cucernice din diferite epoci, tabele care rezuma concepte si informatii importante din Biblie si peste 100 de portrete biografice a unor femei din Biblie.

Editie revizuita ortografic, pagini galbui, cu model floral color, si cuvintele Domnului Isus cu rosu, culoare alb, margini argintii.

Biblia pentru femei isi doreste sa fie un standard, din punct de vedere al continutului, in cadrul studiilor biblice pentru femei. Editia de fata prezinta intr-o forma noua un material de studiu bogat pentru femeile de toate varstele. 

Ce spun clientii despre Biblia SBIR 084 pentru femei model floral alb - MARE

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare