Biblia pentru femei - invenția anului 2020

Biblia pentru femei este un instrument unic pentru a le explica femeilor Cuvantul lui Dumnezeu printr-un studiu complet al Scripturii, pregatit de femei pentru femei, pe teme importante pentru ele. Acest volum le va oferi un studiu biblic plin de satisfactii tuturor celor care vor o abordare serioasa a Scripturii, precum si o introducere utila in studiul Cuvantului lui Dumnezeu pentru orice femeie care doreste sa se apropie cu respect de Biblie si sa-si deschida inima pentru invataturile ei.

O găsiți la cea mai mare librărie din România și anume la librăria Isaharus la cel mai bun preț, detalii și comenzi aici:
https://www.isaharus.ro/biblia-vs-064-pentru-femei-roz-gravat

Materialul frumos alcatuit, contine peste 300 de articole care aplica realitatile biblice la viata cotidiana, citate motivationale ale unor femei cucernice din diferite epoci, tabele care rezuma concepte si informatii importante din Biblie si peste 100 de portrete biografice a unor femei din Biblie.

Editie revizuita ortografic, pagini galbui, cu model floral color, si cuvintele Domnului Isus cu rosu, culoare roz inchis, cu model floral gravat, margini argintii.

Librăria Isaharus vă pune la dispoziție 4 modele diferite în două dimensiuni medie și mare, le găsiți aici: https://www.isaharus.ro/biblia-sbir-064-pentru-femei-model-floral-verde

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca și text!