Biblia pentru copii. Dumnezeu Își ține cuvântul

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 25,00 lei

Adaugă in Wishlist
Descriere

Povestiri biblice din Vechiul și Noul Testament alese și repovestire de Rosemarie Hoffman și Gottfried Herrmann, cu desene pentru colorat de Paula Jordan.

Copii si nepotii lui Noe au ajuns un popor mare. Toti vorbeau aceeasi limba. La inceput au locuit in diferite tinuturi. Apoi au gasit o campie intinsa si roditoare, si voiau sa ramana acolo si sa construiasca un oras mare. Au ars caramizi si au zis: „Sa construim un turn inalt, care sa ajunga cu varful pana la cer. Vom avea astfel un monument si nu vom mai fi imprastiati pe tot pamantul. Ei voiau sa se increada mai mult in puterea lor decat in Dumnezeu. Dumnezeu le-a vazut turnul, S-a suparat si a zis: „Acesta este inceputul. Ei nu se vor opri aici. Si vor crede ca pot face totul. Le voi incurca limba, ca sa inceteze cu constructia.” Dumnezeu S-a coborat pe pamant si le-a incurcat limba, astfel ca nu se mai intelegeu unii pe altii. Atunci oamenii au fost nevoiti sa inceteze cu constructia orasului. Ei s-au imprastiat de acolo. Orasul lor a primit numele „Babel”, care inseamna „incurcatura”, pentru ca Dumnezeu le-a incurcat acolo limba. 

Verset de retinut: „Dumnezeu sta impotriva celor mandri, dar celor smeriti le da har” (1 Petru 5: 5)

Intr-o zi, Isus a vrut sa treaca cu ucenicii Sai de partea cealalta a marii Ghenezaret. Ei s-au urcat in corabie, si Isus S-a culcat. Pe cand erau in largul marii, a vent o furtuna puternica. Valuri mari aruncau mica corabie incolo si incoace. Ea ameninta sa se scufunde. Dar Isus dormea adanc.Ucenicii L-au trezit si I-au zis: „Doamne, ajuta-ne, ne inecam!” Isus Cristos le-a zis: „De ce aveti asa putina credinta si va temeti?” El S-a sculat si-a amenintat vantul si marea: „Potoliti-va si taceti!” Atunci marea s-a oprit. Dar oamenii se mirau si ziceau: „Ce fel de Om este Acesta ca vantul si marea asculta de El?”

Verset de retinut: „Toata autoritatea Mi-a fost data in cer si pe pamant” (Matei 28: 18)

Mai mult
Produse asemănătoare