• Biblia de studiu pentru o viață deplină (copertă de piele, negru, fără fermoar)

Biblia de studiu pentru o viață deplină (copertă de piele, negru, fără fermoar)

  • 235.00 lei


  

Descriere produs

Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos.

Caracteristicile speciale si auxiliare ale Bibliei sunt urmatoarele:

Titluri pe sectiuni 

Textul biblic este prevazut cu titluri pe sectiuni pentru a va ajuta sa intelegeti mai usor subiectul si continutul fiecarei sectiuni. 

Notele de studiu 

Sunt in partea de jos, aproape pe fiecare pagina. Notele se impart in cinci clase: expozitionale, teologice, devotionale, etice, practice. Ele ofera referinte largi din Scriptura care confirma comentariile facute in note si care va vor ajuta la alte studii biblice mai profunde. 

Articole 

Articolele trateaza subiecte importante si critice intr-un mod mai cuprinzator decat notele. 

Introducerile 

Fiecare carte a Bibliei are o introducere care cuprinde: (1) o schita a cartii; (2) o explicatie a fondului cartii si a cadrului istoric, informatii despre autor, imprejurari si data scrierii; (3) o descriere a scopului original al cartii; (4) o privire generala a continutului ei; (5) o lista a caracteristicilor si sublinierilor speciale ale cartii; (6) propunerea unui plan de lectura pentru parcurgerea Bibliei intr-un an. 

Indicatorii tematici 

Pe multe pagini veti gasi unul din cele douasprezece simboluri de pe marginea paginii. 

Tabelele 

In interiorul Bibliei de studiu se gasesc diferite tabele care va vor ajuta ca, dintr-o privire, sa cunoasteti mai mult despre Biblie si invataturile ei asupra unor subiecte ca: Activitatea lui Isus, Imparatia lui Dumnezeu, ultimele zile ale istoriei, darurile Duhului Sfant ... 

Hartile 

In textul Bibliei au fost incluse noua harti ca sa va ajute sa intelegeti unde au avut loc evenimentele despre care se scrie in Biblie. 

Indicele de subiecte 

Concordanta 

Pentru a va ajuta sa gasiti mai repede si usor versetele din Biblie a fost adaugata si o concordanta.

Suntem incredintati ca veti gasi o bogata binecuvantare folosind Biblia de studiu pentru o viata deplina. Rugaciunea noastra este ca, prin aceasta carte, cunostinta voastra in Cuvantul lui Dumnezeu, experienta prezentei Duhului Sfant si umblarea voastra zilnica impreuna cu Hristos, in adevar si neprihanire, sa sporeasca.

Ce spun clientii despre Biblia de studiu pentru o viață deplină (copertă de piele, negru, fără fermoar)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare