• Biblia cu predici și schițe pentru predicatori - MARCU

Biblia cu predici și schițe pentru predicatori - MARCU

  • Produs #00013178
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Numar pagini: 420
  • 100.00 lei


  

Descriere produs

Biblia cu predici și schițe pentru predicatori - MARCU - dedicată tuturor bărbaților și femeilor din această lume care predică Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos și care îi învață pe alții aceste lucruri, potrivit cu mila și harul Lui Dumnezeu aratat noua, in Isus Cristos Domnul nostru: „In El avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau” (Efeseni 1: 7).  Cuvantul Lui Dumnezeu s-a revarsat din mila si harul Lui Dumnezeu. Sa stie fiecare om ca Dumnezeu va avea mila de el, prin iertarea si apoi prin folosirea lui, pentru a-Si implini planul Lui de mantuire: „Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Dumnezeu, in adevar, n-a trimis pe Fiul Sau in lume ca sa judece lumea, ci ca lumea sa fie mantuita prin El.” (Ioan 3: 16, 17)

Fiecare copil al Lui Dumnezeu este pretios inaintea Domnului si nespus de iubit de El. Ca slujitor al Domnului, fiecare copil al Lui Dumnezeu afecteaza vietile celor care vin in contact cu el sau cu lucrarea in care slujeste. Urmatorii slujitori au afectat prin scrierile lor volumele de fata, iar noi ii multumim Lui Dumnezeu pentru lucrarile lor scrise de care ne-am putut folosi si noi. Recunoastem astfel contributia lor in lucrarea de fata, constienti fiind ca multi altii, de-a lungul timpului, ne-au afectat vietile prin scrierile lor, insa al caror nume, regretabil, l-am uitat. Fie ca Domnul nostru minunat sa continue sa binecuvanteze atat lucrarea acestor slujitori indragiti, cat si lucrarile in care suntem si noi implicati, trudind cu evlavie ca sa castigam aceasta lume pentru Hristos si sa ii ajutam pe cei in nevoie care sufera atat de mult. 

Biblia cu predici și schițe pentru predicatori a fost scrisă pentru slujitorii Lui Dumnezeu ca să o folosească în studiul, învățarea și predicarea Cuvântului sfânt al Lui Dumnezeu: 

  • să putem face cunoscut Cuvântul Lui Dumnezeu celor din lume 
  • să îi putem ajuta pe credincioși, atât pe păstori cât și pentru slujiotorii laici, în ințelegerea, predicarea și învățarea altora Cuvântul Lui Dumnezeu
  • să facem tot ce ne stă în putință pentru a-i conduce pe bărbați, femei, băieți și fete să își predea viețile și inimile Lui Isus Hristos pentru ca să aibă asigurată viața veșnică ce o dă El 
  • să facem tot ce putem pentru a-i sluji pe cei nevoiași din această lume 
  • să Îi dăm Lui Isus Hristos locul cace I se cuvine, locul de cinste pe care I-l dă Cuvântul

Ce spun clientii despre Biblia cu predici și schițe pentru predicatori - MARCU

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare