• Biblia bilingvă romană - engleza [cu fermoar, vișinie]

Biblia bilingvă romană - engleza [cu fermoar, vișinie]

  • Produs #000952
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 200.00 lei


  

Descriere produs

Nr. pagini: 1928
Dimensiuni: 24,5 x 17,5 cm
- coperta din piele 
- margini aurii + index 
- cuvintele Domnului Isus scrise cu rosu
- pentru limba romana s-a folosit traducerea D. Cornilescu, iar pentru limba engleza, New King James Version


Biblia Bilingvă Română-Engleză – Prefață:

 Biblia sau Sfânta Scriptură este cea mai citită carte din istoria omenirii. Indiferent de limba în care este scrisă, mesajul este acelasi: mântuirea omului o realizează numai Dumnezeu.
       Dorința noastră este să vă încurajăm să citiți Biblia. Cartea aceasta nu este o carte ca și celelalte cărți. Iată ce spunea Martin Luther despre ea: ”Biblia nu este învechită, nici modernă, ci eternă”. Mesajul ei a străbătut secolele, iar sursa inspirației ei este Dumnezeul cel Veșnic (2 Timotei 3:16).
       Scopul acestei noi forme a Bibliei este acela de a veni în ajutorul tuturor fraților și surorilor din bisericile române din USA, Canada și nu numai. Bisericile din diaspora sunt formate, în ansamblu, din două generații: generația părinților care au venit în mare parte din România, și generația tinerilor care s-au născut aici.
       De obicei, generația tânără din diaspora română din USA și Canada folosește limba engleză, iar serviciile divine din biserică sunt în limba română. În calitate de tată și totodată de slujitor al Evangheliei, am văzut marea nevoie a tinerilor de a înțelege Cuvântul lui Dumnezeu în limba română, pentru a putea participa în mod eficient la închinarea și creșterea spirituală a bisericii. Astfel a luat ființă sub egida Romanian Bible Society, proectul Biblia Bilingvă Română-Engleză. În urmă cu doi ani am publicat doar Noul Testament cu Psalmii, iar acum reușim să tiparim întreaga Biblie.
       Această ediție a Bibliei bilingve se vrea a fi un ajutor atât pentru păriți, cât și pentru tineri, punând în paralel același mesaj al lui Dumnezeu, în cele două limbi, română și engleză. Pentru Biblia în limba română am folosit traducerea D. Cornilescu, iar pentru limba engleză, New King James, acestea fiind cele mai apropiate una de cealaltă.
Multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul și călăuzirea Sa.
Fie ca binecuvântarea și înțelepciunea pe care le dau Scripturile să însuflețească pe orice cititor.

Ce spun clientii despre Biblia bilingvă romană - engleza [cu fermoar, vișinie]

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare