• Aşa cum porumbeii

Aşa cum porumbeii

  • 16.00 lei


  

Descriere produs

De când mă ştiu, am iubit cerul...macar ca nu il cunosteam pe Dumnezeul cel Viu, Dumnezeul Scripturii...privind cerul ma intrebam de multe ori: oare ce este dupa acest cer? sunt alţi oameni? alt pământ? ; nu ştiam eram prea mica sa inteleg misterul cerului.
La varsta de 19 ani, ma saturasem de viata traita si am dorit sa  sfarsesc cu ea, luand  30 de diazepane ,am fost in moarte clinica in timp ce un inger a venit la mine si mi-am vazut trupul intins pe patul spitalului, iar eu am inceput sa zbor spre cer...( descrierea amanuntita este in marturia de la sfarsitul cartii.)
 
La 33 de ani l-am primit pe Domnul Isus in viata mea si am primit in inima o pace si bucurie care nu poate fi explicata. De atunci Domnul Sfant mi-a pus pe inima sa scriu versuri, e drept nu sunt la inaltimea poetilor adevarati dar eu scriu prin Harul lui Dumnezeu ceea ce am pe inima, versuri in partasia mea cu Dumnezeu, versuri cu diferite subiecte din Biblie, versuri de incurajare, ridicare, apropiere de Dumnezeu dar mai ales versuri pentru CER iar ruga mea e ca orice cuvant,vers ce il primesc sa fie insotit de Puterea Celui Prea-Inalt pentru ca inimile care citesc sau asculta sa fie schimbate spre Slava lui Dumnezeu...si cu totii sa fim pregatiti pentru Intalnirea din Slava. Toate aceste versuri, le asez ca multumire la picioarele Mantuitorului, pentru ca mi-a dat viata, o viata din belsug.

Ce spun clientii despre Aşa cum porumbeii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare