• Armatele de îngeri. Eliberarea războinicilor din cer

Armatele de îngeri. Eliberarea războinicilor din cer

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Lumea este curioasă în privința îngerilor! Cultura populară acordă o mare atenție asupra ființelor invizibile și aproape că le idolatrizează. Totuși, te-ai întrebat vreodată: Ce anume fac îngerii și cum ne afectează pe noi sarcinile lor? Prin revelația descoperită de Biblie, combinată cu întâlnirile personale și dinamice din sfera angelică, Tim Sheets te invită să experimentezi lumea nevăzută a puternicilor luptători cerești.

Vei afla modul cum îngerii:

LUCREAZĂ ÎMPREUNĂ cu creștinii ca să aducă transformare și eliberare în toate regiunile.

LUCREAZĂ ÎN MOD SUPRANATURAL cu rugăciunile tale ca să aducă răspunsurile cerești și să permită revelația în viața ta.

LUPTĂ în sfera spirituală ca să ajute, să protejeze și să elibereze.

Din Geneza până în Apocalipsa, Scriptura conține relatări despre întâlniri angelice: Iacov, David, Maria, Ioan, chiar și Isus, au fost cu toții ajutați sau vizitați de îngeri. Îngerii sunt mai mult decât păzitori invizibili ai Cerului – ei sunt soldați de temut, trimiși să înlăture puterile întunericului.

ALFĂ CUM POȚI LUCRA CU ACEȘTI LUPTĂTORI DIVINI ȘI URMĂREȘTE CUM PUTEREA CERULUI ÎȚI TRANSFORMĂ VIAȚA, REGIUNEA ȘI LUMEA ÎN CARE TRĂIEȘTI!

DR.TIM SHEETS este apostol, pastor și autor. Acesta locuiește în sud-vestul statului Ohio. Este absolvent al Institutului Christ for the Nations din Dallas, Texas. În 1979 a revenit în Ohio ca să păstorească Biserica Oasis din Middletown. Viziunea lui este să formeze oameni care să demonstreze în mod autentic rolul Bisericii pe pământ și să evanghelizeze cu pasiune lumea. Dorința inimii lui este ca America să experimenteze trezirea spirituală și reforma.

Ce spun clientii despre Armatele de îngeri. Eliberarea războinicilor din cer

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare