• Apus - Saga Familei Baxter, Seria 'Răsărit de soare', vol. 4

Apus - Saga Familei Baxter, Seria 'Răsărit de soare', vol. 4

  • 37.00 lei


  

Descriere produs

Puterea iubirii unei familii si miracolul tamaduitor al rascumpararii
UN NOU CAPITOL Lasand in urma pentru moment exigentele vietii de la Hollywood, Dayne si Katy Matthews continua sa se adapteze vietii in Bloomington, asteptand cu nerabdare inceputul unui nou capitol din viata lor -- venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Intre timp, personalul TCC este in febra pregatirilor pentru prima productie teatrala in teatrul lui Dayne si al lui Katy.
O PERIOADA DE INCERTITUDINE Familia Flanigan se strange in jurul lui Bailey si al lui Connor, care dau proba pentru rolurile principale in muzical. Familia primeste apoi vesti tragice, care apasa gandurile tuturor. In acelasi timp, Jim Flanigan trebuie sa ia o decizie care ar putea schimba drastic viata familiei sale.
UN FRUMOS INCEPUT In timp ce John Baxter si Elaine Denning se pregatesc de nunta, unul dintre membrii familiei intra in cea mai dificila perioada a vietii sale. Oare reinnoirea dragostei si a sperantei vor fi de-ajuns pentru a pune o temelie sacra casniciei si a trasa drumul in viitor? Iar cand vine timpul ca in sfarsit casa familiei Baxter sa fie vanduta, amintirile vremurilor demult apuse se intalnesc cu schimbarile prezentului, dovedind ca numai cu ajutorul credintei si al familiei poti trece prin anii apusului vietii. O poveste despre nemarginita credinciosie a lui Dumnezeu, despre puterea iubirii unei familii si despre miracolul tamaduitor al rascumparari.

Ce spun clientii despre Apus - Saga Familei Baxter, Seria 'Răsărit de soare', vol. 4

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare