• Amintiri - Saga Familei Baxter, Seria 'Răscumpărare', vol. 2

Amintiri - Saga Familei Baxter, Seria 'Răscumpărare', vol. 2

  • 37.00 lei


  

Descriere produs

In mijlocul tragediei, amintirile pot aduce vindecare deplina. Ashley Baxter incearca sa uite.

UN REGRET FARA MARGINI... Cu toate ca Ashley a jurat sa inceapa o viata noua atunci cand s-a intors de la Paris, greselile facute in trecut continua sa o urmareasca. Si-a incatusat inima, convinsa ca absolut nimeni -- nici macar Dumnezeu -- nu ar mai putea-o ierta. Dar, cu totul surprinzator, patru oameni -- bolnavi de Alzheimer -- reusesc sa descopere fisurile din inima ei si, incet-incet, o ajuta sa se vindece.

O TRAGEDIE INCREDIBILA... Urmeaza apoi cosmarul zilei de 11 septembrie, care va schimba pentru totdeauna viata membrilor familiei Baxter, determinandu-i sa-si aminteasca lucrurile importante din viata si, in consecinta, sa ia decizii care sunt in acelasi timp sfasietoare si pline de speranta.

O DRAGOSTE TRAINICA... Landon Blake o iubeste pe Ashley inca din adolescenta, insa durerile suferite de aceasta in trecut au convins-o ca nu va mai fi capabila sa iubeasca vreodata. Landon incearca sa-si atenueze durerea produsa de respingerea venita din partea ei implicandu-se trup si suflet in operatiunile de salvare organizate la Zona Zero. Va reusi oare noua oportunitate ivita in New York sa-l tina pentru totdeauna departe de Ashley?

O poveste despre tragedie, vindecare si importanta aducerii aminte

Ce spun clientii despre Amintiri - Saga Familei Baxter, Seria 'Răscumpărare', vol. 2

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare