• Algoritmi de practică pentru medicul de familie - Vol. 1

Algoritmi de practică pentru medicul de familie - Vol. 1

  • 75.00 lei


  

Descriere produs

Acest ghid de diagnostic și terapie în urgențele pediatrice este o realizare colectivă, reprezentând înainte de toate un ghid practic. El se adresează medicilor de familie și asistentelor medicale care lucrează în cabinete, dar va fi foarte util și medicilor din sistemul de primire urgențe. Ghidul își propune să abordeze principalele urgențe pediatrice întâlnite la nivelul cabinetelor, oferind sintetic date utile unui diagnostic rapid, și punctează modalitățile de tratament de urgență cu mijloacele aflate la dispoziția medicului de familie, deci cu mijloacele aflate în trusele de urgență din cabinet.

Cartea este scrisă în întregime de medici de familie cu practică pediatrică îndelungată, care au știut să ierarhizeze foarte bine elementele esențiale pentru un diagnostic rapid, dar mai ales au insistat pe semnele generale de gravitate. Diagnosticul pozitiv și diferențial este rațional și practic. Probele paraclinice sunt cele esențiale pentru un diagnostic rapid. Schemele terapeutice sunt prezentate sub forma unor algoritmi, insistând-se pe ierarhizarea acestora în funcție de multe alte experiențe practice consultate de către autori.

Lucrarea reprezintă pentru practicienii de medicină de familie o carte deosebit de utilă, care va fi perfecționată în edițiile următoare.

Ce spun clientii despre Algoritmi de practică pentru medicul de familie - Vol. 1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare