• Afaceri de familie

Afaceri de familie

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

"AFACERI DE FAMILIE: Cum sa iti transformi familia dintr-o povara intr-o comoara" este o carte practica care prezinta lucrurile si aspectele pe care o afacere de familie din Romania trebuie sa le cunoasca si sa le constientizeze pentru a inainta cu bine in drumul ei spre succes. Prezentarea realitatilor conceptului de afacere de familie in specificul contextului romanesc acorda acestei scrieri valoare si relevanta deosebite.
Cartea porneste de la premisa ca cea mai frumoasa societate este aceea in care cunostintele, valorile, principiile, experience si know-how-ul se transmit din generatie in generatie, de la parinti la copii.
Cartea aceasta isi propune sa fie o provocare pentru toate afacerile de familie din Romania, o provocare la performanta, profesionalism si excelenta, deoarece credem ca exista potential imens in orice familie, exista potential imens in orice afacere de familie din Romania.

"Imaginati-va o societate in care parintii ajung sa pastreze mai mult din capitalul uman care ii formeaza investind in propriii copii. Imaginati-va o societate in care familia nu este doar o unitate consumatoare, ci o intreprindere productiva. Societatea care gaseste calea de a reface fundamentul economic al familiei va stapani viitorul."
Phillip Longman, "Imbatranirea globala", Foreign Policy,
Noiembrie-Decembrie, 2010

Ce spun clientii despre Afaceri de familie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare