• Iadul

Iadul

  • 29.00 lei


  

Descriere produs

Exista posibilitatea ca, dupa moarte, oamenii sa creada in Isus si sa ajunga pana la urma in rai? Cum poate Dumnezeu sa fie plin de dragoste si totusi sa trimita oameni direct in iad?

Multi oameni experimenteaza iadul inca de pe pamant, dar daca exista un iad si dincolo de viata aceasta? Iadul nu este un subiect despre care eventual sa iti dai cu parerea sau sa ridici din umeri si sa mergi mai departe. Miza este mult prea mare. Sunt in joc sufletele multor oameni, iar Biblia are multe de spus in privinta aceasta. Adeseori, discutiile despre iad sunt inabusite din cauza ca oamenii nu stiu ce sa creada si mai ales nu vor sa creada. Si totusi, cum se face ca multi dintre cei ce considera ca iadul este un mit, cred cu tarie in cer si nutresc sperante naive ca intr-o zi chiar vor ajunge in cer?

Francis Chan si Preston Sprinkle raspund celor mai presante intrebari despre destinul vesnic al omului. Cartea lor nu este despre cine ce crede. Nu este o carte de dezbateri doctrinare sau chestiuni teologice impersonale. Este o carte despre oameni pe care Dumnezeu ii iubeste. Este o carte despre caracterul lui Dumnezeu. Cartea te provoaca sa te adancesti in adevarul Scripturii, nu doar ca sa-l descoperi, ci pentru a avea curajul sa-l traiesti. Citeste-o cu atentie si constientizeaza ca vor fi fiinte care vor ajunge intr‑un loc de pedeapsa teribil. Un loc numit iad.

Despre autor:

Francis Chan este pastor al Bisericii Cornerstone din Simi Valley, California. Este, de asemenea, fondatorul scolii Eternity Bible College si se afla in comisia de directori a organizatiilor Children’s Hunger Fund si World Impact. Francis Chan petrece o mare parte din timpul sau vorbindu-le studentilor din intreaga tara si este dedicat predicarii invataturilor bazate strict pe Biblie. Pasiunea sa este sa vada Biserica manifestand o dragoste mult mai profunda pentru Isus. El locuieste in California impreuna cu sotia sa, Lisa, si cei patru copii ai lor.

Cuprins:

Prefata 9

Introducere 11

Capitolul 1:Toata lumea va merge in cer? 19

Capitolul 2:S-a schimbat iadul? Sau ne-am schimbat noi? 39

Capitolul 3:Ce a spus de fapt Isus despre iad 55

Capitolul 4:Ce au spus ucenicii Domnului Isus despre iad 73

Capitolul 5:Ce am eu de-a face cu toate acestea? 87

Capitolul 6:„Dar daca Dumnezeu...?“ 97

Capitolul 7:Nu te lasa coplesit 113

Extras din Dumnezeul de care ai uitat 119

Anexe: Intrebari frecvente 143

Bibliografie 157

Despre autor 161

Despre coautor 163

Note 165

Ce spun clientii despre Iadul

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare