• 90 de minute în rai

90 de minute în rai

  • 20.00 lei


  

Descriere produs

Pe când se întorcea de la o conferinţă religioasă, maşina lui Don Piper a fost strivită de un camion pe 18 roţi care a intrat pe contrasens. Medicii ajunşi cu ambulanţa la faţa locului au declarat că el a murit pe loc. În timp ce corpul lui zăcea fără suflare în maşina strivită, Piper a experimentat slava raiului, frumuseţea şi muzica celestă.

La 90 de minute după accident, în timp ce un pastor se ruga pentru el, Piper a revenit în mod miraculos la viaţă, aducând cu el mărturia frumuseţii indescriptibile a raiului. Credinţa lui în Dumnezeu a fost pusă la grea încercare de lungul şi incertul proces de recuperare care a urmat.

În această carte, Don Piper îţi prezintă povestea vieţii sale. 90 de minute în rai prezintă un crâmpei din dimensiunea extrem de reală în care trăieşte Dumnezeu. Cartea reprezintă o încurajare pentru toţi cei care trec printr-un proces dificil de recuperare fizică sau care au pierdut pe cineva drag. Experienţa i-a schimbat dramatic viaţa lui Don Piper, şi cu siguranţă ţi-o va schimba şi pe a ta.

Ce spun clientii despre 90 de minute în rai

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare